Pyrometrit

Kosketukseton lämpötilamittaus

On olemassa useita teollisuusprosesseja ja sovelluksia, joissa perinteisiä lämpötila-antureita ei voida käytännön syistä käyttää, kuten kohteen erittäin korkea lämpötila. Pyrometrit ovat ihanteellinen ratkaisu kosketuksettomaan lämpötilamittaukseen suurella tarkkuudella, luotettavuudella ja varmuudella.

Keller

Pyrometri sovelluksia on käytössä kohteissa kuten valimot, terästehtaat, sementtitehtaat ja polttolaitoksissa.

Keller HCW GmbH on laaja kokemus pyrometreistä ja yritys tunnetaan korkeasta laadusta ja huippuosaamista kosketuksettomassa lämpötilamittauksessa. Tuhannet Keller pyrometrit ovat teollisuuden käytössä maailmanlaajuisesti. Viimeisten 7 vuotta, Keller on uusinut koko Pyrometri tuotevalikoimansa , joille nykyään on ominaista todistetusti korkea laatu, helppokäyttöisyys ja nykyaikainen digitaalitekniikkaa.

 

Tuotevalikoima kattaa koko alueen ”normaali” peruspyrometreistä aina kehittyneisiin kaksiväripyromtetreihin. Saatavana myös laaja valikoiman lisävarusteita. Tietämys miten hallita häiritseviä ympäristötekijät, kuten savua, pölyä, vesihöyryä ja korkeaa ympäristölämpötilaa on jotain, joka todella luonnehtii Keller HCW toimintaa. Tarvitsetko kosketuksetonta lämpötilamittausta, ota yhteyttä!.

Saat täydelliset tiedot Keller tuotteista ja osaamisesta, klikkaa tästä.

Tuoteluetteloista lisätietoa!

Keller logotyp