Pyrometrit

Kosketuksettoman lämpötilan mittaus

On olemassa useita teollisuusprosesseja ja sovelluksia, joissa perinteisiä lämpötila-antureita ei voida käytännön syistä käyttää, kuten kohteen erittäin korkea lämpötila. Pyrometrit ovat ihanteellinen ratkaisu kosketuksettomaan lämpötilamittaukseen suurella tarkkuudella, luotettavuudella ja varmuudella. Pyrometreillä on monia käyttökohteita mm. valimot, terästehtaat, sementtitehtaat ja polttouunit.

Keller logotyp

Keller-työkalut

Tuotekatsaus

Keller tarjoaa laajan valikoiman sekä kiinteitä että kannettavia pyrometrejä.

Man tittar in i förbränningsugn.

Sovellusopas

Sovellusoppaastamme löydät selkeät piirrokset kuinka pyrometri tulisi sijoittaa eri sovelluksiin.

Montering

Asennuksen valintaopas

Löydä oikeat asennustarvikkeet pyrometrillesi Kellerin asennuksen valintaoppaasta. Täältä löydät kaiken laipoista ja asennusputkista väliputkiin, jäähdytysholkkeihin ja bajonettilukkoihin.

Löydä oikea tuote prosessillesi

Työkalut, joiden avulla löydät nopeasti oikean pyrometrin juuri sinun prosessillesi!

Ställ in din pyrometer rätt med mätfältsberäknaren

Mittausalueen laskin

Aseta pyrometri oikein mittausalueen laskimella.

Ställ in din pyrometer rätt med emissivitetsberäknaren

Emissiolaskuri

Aseta pyrometri oikein emissiolaskurilla.

Käyttöohjeet

Lataa Kellerin pyrometrien ja lisävarusteiden käyttöohjeet.

Lataa ohjelmisto

CellaView on Kellerin ohjelmisto pyrometrin seurantaan, kaukosäätöön ja konfigurointiin. Reaaliaikainen graafinen näyttö, mitattujen arvojen analysointi ja tallennus ovat tämän ohjelmiston lisäominaisuuksia.

Sovellusesimerkki

Man tittar in i förbränningsugn.

Kosketuksettoman lämpötilan mittaus lämpölaitoksessa

Lämpölaitoksessa hyvän ja ympäristöystävällisen palamisen varmistamiseksi lämpötilalla on kriittinen osa. Korkeasta lämpötilasta ja aggressiivisista savukaasuista johtuen prosessilaitteille asetetaan korkeita vaatimuksia…

Lue lisää lämpötilan mittaamisesta lämpölaitoksessa

Tietoja Kelleristä

Keller HCW GmbH:lla on laaja kokemus säteilypyrometreistä ja se tunnetaan korkeasta laadusta ja asiantuntemuksesta kosketuksettomissa lämpötilamittauksissa. Tuhannet Keller-pyrometrit ovat toiminnassa prosessi- ja konepajateollisuudessa ympäri maailmaa. Viimeisten seitsemän vuoden aikana Keller on uudistanut koko pyrometrivalikoimansa, jolle tunnusomaista on korkea laatu, käyttäjäystävällisyys ja toimivuus, joka perustuu nykyaikaiseen digitaaliseen tekniikkaan.

Tuotevalikoima kattaa koko alueen “normaaleista” peruspyrometreistä edistyneisiin kaksivärisiin pyrometreihin erityissovelluksia varten, jonka lisäksi on olemassa täydellinen lisätarvikevalikoima. Keller-HCW:llä on tunnetusti vankka tieto siitä, miten hallita häiritseviä ympäristötekijöitä, kuten savu, pöly, vesihöyry ja korkeat ympäristön lämpötilat. Jos tarvitset kosketuksettoman lämpötilan mittauksen, ota meihin yhteyttä. Teemme ehdotuksen sopivista laitteista omien olosuhteidesi perusteella.

Täydelliset tiedot Kellerin tuotteista ja osaamisesta saat napsauttamalla tätä.

Lue lisää tuotetietoja luetteloistamme:

Esitteet