Kohtaa tulevaisuus KROHNE INOR:n kanssa

KROHNE INOR esittelee täysin uuden tavan lähettimen ohjelmointiin ja valvontaan. Yhdistä älypuhelin / tabletti lähettimeen NFC® *:n tai Bluetooth®:n kautta ja ohjelmoi se uuden INOR Connect -sovelluksen kautta täysin ilman apujännitettä ja kaapeleita. Langattoman tiedonsiirron ansiosta lähetin voi olla asennettuna prosessiin.

Lähettimen ohjelmointi ole koskaan ollut helpompaa!

Langaton tiedonsiirto INOR Connectin kanssa

INOR Connect -sovelluksen intuitiivisella ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä tekee työskentelystä miellyttävää. INOR Connect tarjoaa samat laajat ohjelmointimahdollisuudet kuin ConSoft, mutta entistä käyttäjäystävällisempi käyttöliittymä.

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän lisäksi INOR Connect tarjoaa automaattisia päivityksiä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina uusimmat ominaisuudet käytössä.

Sovelluksella on myös pikalinkkejä jokaiseen tuotesivulle, jos tarvitset lisätietoa lähettimestä, jonka kanssa työskentelet. INOR Connect on saatavana Androidille ja se on myös saatavana iOS: lle lähitulevaisuudessa.

Lataa INOR Connect:

Ohjelmointi ja valvonta Bluetooth®-yhteyden kautta

ICON-BT:n avulla voit ohjelmoida ja seurata lähetintä sen ollessa edelleen asennettuna prosessiin. Liitä vain ICON-BT lähettimen USB-liittimeen ja liitä älypuhelimeen. Bluetooth-laajennetun alueen ansiosta voit kommunikoida lähettimen kanssa etänä.

Lue lisää ICON-BT:stä

Erinomainen työkalu huoltoon ja ylläpitoon

Langaton konsepti on erinomainen työkalu henkilöille, jotka työskentelevät huollon ja ylläpidon parissa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden nopeaan prosessin tarkasteluun. INOR Connect -sovelluksen reaaliaikainen seuranta ja diagnostiikka mahdollistavat prosessilämpötilan reaaliaikaisen seurannan. Sovelluksessa näet myös ympäristön lämpötilan ja syöttöjännitteen, jolle lähetin on altistunut. Näin voit havaita piikit, jotka voivat vahingoittaa prosessin hallintaa.
Valvo ja ohjelmoi lähetin vaikeissakin asennuskohteissa.

INOR Connect tarjoaa kaksi eri näkymää valvontatilassa.

Kopioi ja säästä aikaa!

NFC®:n suurin etu on sujuva ja nopea tiedonsiirto lähettimen ja älypuhelimen välillä ilman kaapeleita. INOR on hyödyntänyt tätä luomalla uuden toiminnon, joka mahdollistaa lähettimen ohjelmoinnin kopioimalla ja liittämällä, niin monelle lähettimelle kuin haluat- ilman muutoksia, ja se kestää vain muutamia sekunteja.

INOR Goes Wireless

IPAQ 530 – ensimmäinen lähetin, joka tukee NFC®– ja Bluetooth®-toimintoja

IPAQ 530 on moderni HART®-lämpötilalähetin, joka on kehitetty täyttämään korkeimmat tarkkuus- ja luotettavuusvaatimukset.

Se on ensimmäinen lähetin, joka tukee NFC®-tukiasemaa (lähikenttäviestintä) ja Bluetooth®-tekniikkaa. Tämä mahdollistaa lähettimen ohjelmoinnin ja seurannan etänä.

* NFC-toiminto ei ole käytettävissä iOS:lle, koska Apple on rajoittanut NFC-teknologiaa älypuhelimissaan.