Kohtaa tulevaisuus KROHNE Inor:n kanssa

KROHNE Inor esittelee täysin uuden tavan lähettimen ohjelmointiin ja valvontaan. Yhdistä älypuhelin / tabletti lähettimeen NFC®:n tai Bluetooth®:n kautta ja ohjelmoi se uuden INOR Connect -sovelluksen kautta täysin ilman apujännitettä ja kaapeleita. Langattoman tiedonsiirron ansiosta lähetin voi olla asennettuna prosessiin.

Lähettimen ohjelmointi ole koskaan ollut helpompaa!

Langaton tiedonsiirto INOR Connectin kanssa

INOR Connect -sovelluksen intuitiivisella ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä tekee työskentelystä miellyttävää. INOR Connect tarjoaa samat laajat ohjelmointimahdollisuudet kuin ConSoft, mutta entistä käyttäjäystävällisempi käyttöliittymä.

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän lisäksi INOR Connect tarjoaa automaattisia päivityksiä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on aina uusimmat ominaisuudet käytössä.

Sovelluksella on myös pikalinkkejä jokaiseen tuotesivulle, jos tarvitset lisätietoa lähettimestä, jonka kanssa työskentelet. INOR Connect on saatavana Androidille ja iOS.

Lataa INOR Connect:

Ohjelmointi ja valvonta Bluetooth®-yhteyden kautta

ICON-BT:n avulla voit ohjelmoida ja seurata lähetintä sen ollessa edelleen asennettuna prosessiin. Liitä vain ICON-BT lähettimen USB-liittimeen ja liitä älypuhelimeen. Bluetooth-laajennetun alueen ansiosta voit kommunikoida lähettimen kanssa etänä.

Lue lisää ICON-BT:stä

Erinomainen työkalu huoltoon ja ylläpitoon

Langaton konsepti on erinomainen työkalu henkilöille, jotka työskentelevät huollon ja ylläpidon parissa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden nopeaan prosessin tarkasteluun. INOR Connect -sovelluksen reaaliaikainen seuranta ja diagnostiikka mahdollistavat prosessilämpötilan reaaliaikaisen seurannan. Sovelluksessa näet myös ympäristön lämpötilan ja syöttöjännitteen, jolle lähetin on altistunut. Näin voit havaita piikit, jotka voivat vahingoittaa prosessin hallintaa.
Valvo ja ohjelmoi lähetin vaikeissakin asennuskohteissa.

INOR Connect tarjoaa kaksi eri näkymää valvontatilassa.

Kopioi ja säästä aikaa!

NFC®:n suurin etu on sujuva ja nopea tiedonsiirto lähettimen ja älypuhelimen välillä ilman kaapeleita. INOR on hyödyntänyt tätä luomalla uuden toiminnon, joka mahdollistaa lähettimen ohjelmoinnin kopioimalla ja liittämällä, niin monelle lähettimelle kuin haluat- ilman muutoksia, ja se kestää vain muutamia sekunteja.

INOR Goes Wireless

Uuden sukupolven viestimuunnin langattomalla viestinnällä

IPAQ 530 – Universal HART -lämpötilalähetin

IPAQ 530 on moderni HART®-lähetin, joka on erittäin tarkka ja luotettava sekä täysin yhteensopiva HART® 7:n kanssa. IPAQ R530 tarjoaa laajennetut diagnostiikkatiedot (kuten laitteen vika, anturit ja johtavuusolosuhteet).

IPAQ 330 – Yleiskäyttöinen viestimuunnin

IPAQ 330 on moderni viestimuunnin, joka on erittäin tarkka ja luotettava. IPAQ 330 on saatavana ATEX-, IECEx- ja cFMus-sertifioinneilla, joten se on turvallinen valinta monenlaisiin sovelluksiin.

APAQ C130 ja APAQ R130

APAQ 130 – Lähetin Pt100- ja Pt1000-antureille

APAQ 130 on moderni lähetin, joka erottuu kompaktilla rakenteellaan. Kytkentäkoppaan asennettava malli on vain 10,5 mm korkea ja se voidaan asentaa helposti kaikkiin DIN B-kytkentäkoppiin. Kiskoon asennettavan version leveys on vain 6,3 mm, mikä säästää arvokasta tilaa kytkentäkaapissa.

Usein kysytyt kysymykset – FAQ’s

Millä älypuhelimilla voin käyttää sovellusta INOR Connect?

Sovellus toimii älypuhelimilla, jotka tukevat Android 7.0 tai Apple iOS 14 / iPhone 6S tai uudempia.

NFC-toiminnot eivät ole käytettävissä iOS: ssa, koska Apple on rajoittanut NFC-tekniikkaa älypuhelimissaan. Täydellisen toimivuuden vuoksi suosittelemme älypuhelinta / tabletti, jossa on Android.

Mitä INOR Connect -sovellus maksaa?

INOR Connect voi ladata ja käyttää ilmaiseksi. Sovellus on käytettävissä Google Play Storessa ja App Storessa.

Unohdin lähettimen salasanan. Miten voin avata sen?

Jos unohdat salasanan, laite voidaan nollata vain tehtaalla. Jos näin on tapahtunut, lähetä laite INORin tukitiimille.

Kuinka turvallista on kommunikoida Bluetooth®- ja NFC®-ohjelmien kanssa lähettimelle?

Viestintä on erittäin turvallista. Sisäistä salasanasuojausta käyttämällä luvattomat henkilöt eivät voi käyttää lähettimeen tallennettuja tietoja tai muuttaa niitä.

Kuinka laaja Bluetooth®-alue on?

Bluetooth®-kantaman laajuus riippuu useista tekijöistä, kuten: muut ympäristön signaalit ja jos on jotain, joka suojaa signaalin ICON-BT-modeemin ja älypuhelimen välillä. Yleensä alue on 5-50 metriä.

Kuinka laaja NFC®-alue on?

NFC® (lähikenttäkommunikaatio) toimii parhaiten, kun se on 2 cm tai vähemmän kahden laitteen välillä. Tämä tarkoittaa, että NFC® sopii erityisesti lähettimen lukemiseen ja konfigurointiin ennen kuin se asennetaan kenttälle.

Kuinka kauan ICON-BT-modeemin akku kestää?

Akun käyttöikä riippuu siitä, miten käytät ICON-BT-modeemia ja kuinka usein sitä käytetään. Säännöllisen kokoonpanon avulla akku kestää kauemmin kuin lähettimen jatkuva valvonta. Jos akku loppuu, voit siirtyä helposti uusiin avaamalla modeemin takana olevan kannen. Tarvitaan kaksi AAA-paristoa.