Tuotteet

Lämpötila-anturit

KROHNE Inor tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia lämpötila-antureita, kuten Pt100-anturit ja termoelementit. Mittaukset korkeissa lämpötiloissa, äärimmäisessä paineessa tai korkeilla virtausnopeuksilla ei ole ongelma. KROHNE Inor kykenee samanaikaisesti täyttämään lähes kaikki lämpötilamittauksen ja maksimaalisen prosessiturvallisuuden vaatimukset. Suojataskut kapenevalla kärjellä kuuluvat tuotevalimoimaan samoin kuin suojataskut valmistettuna titaanista tai tantaliumista, joita käytetään voimakkaan kemiallisen altistumisen yhdeydessä.

Suojataskujen materiaali on usein prosessikriitinen tekijä ja edellyttää perusteellista valvontaa KROHNE INOR tarjotaa materiaalitodistukset, lujuuslaskelmat, vuoto- ja painetodoistukset sekä materiaalianalyysin(PMI) asiakkaiden vaatimusten mukaan.

Katso koko lämpötila-anturi valikoima

APAQ C130 och APAQ R130

Viestimuuntimet

1974 INOR KROHNE kehitti maailman ensimmäisen kytkentäkoppaan asennettavan  viestimuuntimen. Koppaan asettavasta lämpötilalähettimestä on tullut kansainvälinen standardi. Tämä perintö on hyvin hallinnassa ja Inor KROHNE voi nyt tarjota täydellisen valikoiman viestimuuntimia  ATEX , SIL2-, Profibus tai HART omaisuuksilla. Lämpötila-anturin tyypistä riippumatta KROHNE Inorilta löytyy viestimuunnin joka sopii tarpeisiisi.

Katso koko viestimuunnin valikoma

Galvaaniset erottimet ja erotus- ja kuormitusvahvistimet

Galvaaniset erottimet ja erotus -ja kuormitusvahvistimet

Isopaq-tuoteperheen erottimet ja erotusvahvistimet, jotka perustuvat tietotaitoon ja innovatiivisuuteen, tarjoavat korkeatasoisia tuotteita prosessi-ja automaatioteollisuuden viestinkäsittelyyn

Tuotteiden monipuolisuus ja suorituskyky , esimerkiksi tarkkuus, vasteaika ja eristystaso, voidaan valita sen mukaan ,tarvitaanko hinnalta kilpailukykyistä perussovellusta vai suorituskykyisempää ja henkilökunnan ja käytettävän laitteiston turvallisuuden kannalta korkeampitasoista versiota.

Tehokkaan ja patentoidun viestinkäsittelyn ja korkean rajataajuuden ansiosta IsoPAQ-tuotteiden mittausviestien vääristymä on häviävän pieni. Sisäänmenopiirit on suunniteltu minimoimaan primääriviestien kuorma.

Katso koko erotin ja erotus-ja kuormitusvahvistin valikkoima

Kenttäkotelot & Osoitinkojeet

KROHNE Inorilla on valikoimassa monenlaisia osoitinkojeita, jotka kattavat sekä yksinkertaiset näytöt että kenttäkotelot vaativiin sovelluksiin. Yhteistä kaikille on korkea luotettavuus ja suuri selkeä näyttö helpottaen tietojen lukemista. Osoitinkojeita saatavana myös ATEX ja HART versiona. Kiitos laajanvalikoiman voimme tarjota ratkaisuja kaikentyyppisiin sovelluksiin

Katso koko kenttäkotelo- ja osoitinkoje valikoima