IPAQ 530 – Uusi yleiskäyttöinen HART-lähetin langattomalla tiedonsiirrolla

IPAQ 530 on moderni HART®-lämpötilalähetin, joka on kehitetty täyttämään korkeimmatkin tarkkuus- ja luotettavuusvaatimukset. Se on saatavana kytkentäkoppa- että kiskokiinnitteisenä sekä ATEX- ja IECEx-hyväksynnällä. IPAQ 530 on täysin yhteensopiva HART® 7: n kanssa ja tarjoaa laajennetut diagnostiikkatiedot. Siinä on myös sisäänrakennettu NFC® ja Bluetooth®-tuki.

IPAQ 530 on seuraava askel uudessa tuotekehittelyssämme teollisuudelle, johon aiemmat lähetinmallit IPAQ 202 ja IPAQ 330 kuuluvat.

Prosessin täydellinen hallinta HART® 7: n avulla

IPAQ 530 auttaa sinua saamaan täyden hallinnan prosessista. Laajennetun diagnostiikan lisäksi HART® 7: n avulla lähetin voi myös mitata ympäröivän lämpötilan ja syöttöjännitteen, johon se on altistunut. Näin voit havaita piikit, jotka voivat vahingoittaa prosessin hallintaa.

Ohjelmoi IPAQ 530 langattomasti

Ohjelmoi IPAQ 530 langattomasti NFC®-tekniikalla käyttämällä uutta INOR Connect sovellusta. Sovelluksen intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee työstäsi helppoa.

ICON-BT:n avulla voit ohjelmoida ja seurata IPAQ 530: a myös Bluetoothin kautta. Bluetooth-laajennetun alueen ansiosta voit liittää ICON-BT:n lähettimeen irrottamatta sitä prosessista.

ATEX ja IECEx hyväksytty

IPAQ 530 on saatavana ATEX- ja IECEx-sertifikaateilla, joten se on turvallinen valinta erilaisiin kohteisiin.

Korkea luotettavuus

IPAQ 530: n vankka rakenne tekee siitä erittäin luotettavan jopa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Ulkoiset vaikutukset, kuten ympäröivä lämpötila, tärinä jopa 10 g, kosteus ja EMC-häiriö, vaikuttavat minimaalisesti mittaustulokseen.

HART transmitters IPAQ C530 and IPAQ R530
Menu

Yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?