Uudet älykkäät lähettimet rakennettavissa omaan laitteistoon

KROHNE INOR tuo markkinoille digitaalisen lähettimen OEM202, joka on integroitavissa lämpötila-antureihin, järjestelmiin ja koneisiin. Sitä on saatavana kolmessa eri mallissa ja se sopii useimpiin sovelluksiin kompaktin suunnittelun ansiosta. OEM202 on yhteensopiva Pt100:n ja Pt1000:n, samoin kuin 2-, 3- ja 4-johdinliitäntöjen kanssa. Tämän avulla voit kytkeä lähettimen erityyppisiin antureihin.

OEM202 korvaa OEM201 ja perustuu KROHNE INORin uusimpaan lähetinalustaan. Aivan kuten muutkin uuden alustan lähettimet, OEM202 tarjoaa erittäin tarkkoja ja älykkäitä ominaisuuksia prosessin hallinnan parantamiseksi.

Muokattavissa tarpeisiisi
OEM202 tarjoaa jo vakiokokoonpanossa erinomaisen suorituskyvyn ja korkean toiminnallisuuden. Jos tämä ei riitä, voimme tehdä säätöjä sekä fyysisesti että teknisesti vastaamaan tarpeitasi. Esimerkkejä tällaisista säädöistä ovat lähettimen säätäminen sopivaksi sovellukseesi tai mittauksen mahdollistaminen sekä PTC-, NTC- että PtX-elementeillä.

Älykkäät ominaisuudet luotettavampaan mittaukseen
Mikä erottuu OEM202:sta on sen luotettavuus. Älykkäät ominaisuudet, kuten anturivirheenkorjaus ja järjestelmävirhekorjaus, auttavat sinua korjaamaan tunnetut anturi- ja järjestelmävirheet automaattisesti.

OEM202P, OEM202R and OEM202W

Lue lisää eri versioista:

OEM202P integrated into sensor
Menu

Yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?