INOR juhlii 80 vuotta prosessiteollisuuden lämpötila-asiantuntijana ja innovaattorina. Pitkän innovaatiohistoriansa avulla KROHNE INORin tavoitteena on jatkaa kehitystä eteenpäin keskittymällä asiakkaiden etuihin ja käyttäjäystävällisyyteen. 


Lue lisää 80-vuotisjuhlasta

KROHNE INOR juhlii 80 vuotta yrityksenä

Uusi langaton konseptin - KROHNE INOR Goes Wireless - esittelemme täysin uuden tavan ohjelmoida ja seurata lähetintä täysin ilman apujännitettä ja kaapeleita. Langaton tekniikka, NFC® ja Bluetooth®, mahdollistavat viestinnän lähettimen ja älypuhelimen/ tabletin välityksellä irrottamatta laitetta prosessista. 


Lue lisää konseptista

KROHNE INOR Goes Wireless

Kun on tarvetta tarkasta ja luotettavasta mittauksesta, on syytä kääntyä Inorin asiantuntijoiden puoleen. Yli 75 vuoden kokemuksella Krohne INOR on luonut ainutlaatuisen kokonaisuuden lämpötilamittauslaitteita. Krohne INOR on yksi suurimmista lämpötila-antureiden ja viestimuuntimien valmistajista.

Lisätietoja meistä

Erikoisalana teollisuuden
lämpötilamittaukset

IPAQ 530 on moderni HART®-lämpötilalähetin, joka on kehitetty täyttämään korkeimmatkin tarkkuus- ja luotettavuusvaatimukset. IPAQ 530 on täysin yhteensopiva HART® 7: n kanssa ja tarjoaa laajennetut diagnostiikkatiedot. Siinä on myös sisäänrakennettu NFC® ja Bluetooth®-tuki.


Lue lisää IPAQ 530

IPAQ 530- uusi HART®-lämpötilalähetin langattomalla tiedonsiirrolla

Tuotevalikoima

OPTITEMP Varastotuotteet

Tilaa tänään, asenna huomenna!

Lisätietoa täältä

Laatu ja ympäristö

INOR aloitti jo varhain työt laadunvarmistamisjärjestelmän kehittämisen kanssa. Työ sertifioidun laadunvarmistusjärjestelmän rakentamiseksi alkoi vuonna 1993. Laatujärjestelmä rakennettiin täyttämään EN ISO 9001 vaatimukset, joten kaikki tehtaan toiminnot ovat jollain tapaa osallisia laadunvarmistamiseen.

ISO-9001-14001

Uutiset

Tee mA-signaaleista erittäin näkyviä LCD-W110:n avulla!

2024-05-07

INOR on innoissaan voidessaan esitellä LCD-W110:n, digitaalisen osoitinkojeen, joka on hyvin näkyvä myös haastavimmissa olosuhteissa. Sisäänrakennettu taustavalo ei ainoastaan paranna näkyvyyttä, vaan myös täydentää korkean kontrastin LCD-näyttöä, jolloin lukemat ovat vaivattomasti selvät pimeimmässäkin nurkassa tai... Lue lisää

Uusia hygienia-antureita elintarviketeollisuudelle

2024-03-11

KROHNE Inor esittelee uuden lämpötila-anturisarjan. Anturit on suunniteltu elintarvike- ja juomateollisuuden hygieniasovelluksiin ja niillä on 3A-, FDA- ja EHEDG-hyväksynnät. Uusi valikoima sisältää sekä vakioanturit että kompaktit anturit, joissa on kavennettu mittauskärki nopeita vasteaikoja varten. Älykkään... Lue lisää

Uusi päivitetty versio ConSoftista 3.5.3

2023-08-24

ConSoftin uusi versio 3.5.3 on yhteensopiva IPAQ 520/TT51 OPM 01.02.04 -ohjelmiston kanssa IPAQ 520/TT51-signaalimuunninohjelmistossamme.
Vanhemman kuin 3.5.3 ConSoftin käyttöä IPAQ 520/ TT51 -signaalimuunninten kanssa, joissa on OPM 01.02.04 -ohjelmisto, ei suositella.
Uusi toiminto mahdollistaa nyt COM-portin manuaalisen valinnan, mikä voi olla hyödyllistä joissakin tapauksissa.
Muutoin asiakaskohtaisiin anturitaulukoihin on tehty joitakin pieniä virhekorjauksia.
Lataa ohjelmisto