Merkittävä tilaus maailman suurimpaan aurinkovoimalaan

Krohne Inor saanut merkittävän tilauksen aurinkoenergia voimalalta. Suunnilleen 1100 lämpötilanmittauspistettä Solana projektista varustetaan Krohne Inorin antureilla ja lähettimillä. Solana Generating Station projekti on 280 MW CSP-tyypin (Consentrating Solar Power) aurinkoenergiavoimala USAn Phoenixissa Arizonassa. Voimalan rakennuttaa ja omistaa espanjalainen Abengoa Solar ja se tulee olemaan isoin CSP-voimala maailmassa. Sen ollessa kokonaisuudessa käynnissä, se syöttää virtaa yli 70 000 kotitaloudelle.

Toimitukset alkavat toukokuussa 2012 ja lämpötila-antureitamme käytetään suolasäiliöiden lämpötilojen tarkkailuun ja säätöön. Suolasäiliöihin varastoitunutta lämpöenergiaa käytetään öisin tai pilviseen aikaan, jotta virransyöttö asiakkaille ei katkea. Raskaan teollisuuden antureiden lisäksi KROHNE INOR toimittaa myös jopa 32 metrin mittaisia räätälöityjä monipisteantureita. Tilaus pitää sisällään myös yli 900 OPTITEMP TT 51 lämpötilalähetintä, joilla on korkea tarkkuus ja hyvä pitkän aikavälin vakaus. Lähettimissä on myös varmuustoimintoja prosessin turvallisuuden takaamiseksi.

“Valitsemalla KROHNE INORin, Abengoa Solar valitsi toimittajan jolla on todistetusti kokemusta aurinkoenergiavoimaloiden varustamisesta, erityisesti tämän kokoisista CPS-voimaloista” sanoo Benny Björkander, KROHNE INORn toimitusjohtaja. “Aurinkoenergia on saamassa jalansijaa maailmanlaajuisesti energiamuotona, jolla pyritään säästämään luonnonvarojamme. Siksi näin suuren tilauksen saaminen on osoitus strategiamme menestyksestä olla johtava instrumenttitoimittaja suurissa anturihankkeissa.” hän toteaa. KROHNE Inor on KROHNE ryhmänkokonaan omistama tytäryhtiö, joka on kehittänyt ja valmistanut lämpömittauslaitteita yli 70 vuotta.

Lataa koko lehdistötiedote.
Lataa lehdistökuvat täällä.

Lehtikuvat

Yhteystiedot

Jari Stadig
Toimitusjohtaja
jari.stadig@inor.fi
0503015669

Menu

Yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?