KROHNE INOR 75 vuotta lämpötilamittausta

Tänä vuonna KROHNE INOR juhlii 75- vuotistaivaltaan lämpötilatuotteiden valmistajana ja toimittajana teollisuudelle. Menestys on perustunut luottamukseen, josta olemme ylpeitä ja olemme innolla valmiina kehittymään edelleen tulevaisuudessa.

75 vuotta sitten, vuonna 1939, INOR otti ensiaskeleensa yrityksenä. Alkuaan itävaltalainen Alfred Brakl muutti Ruotsiin ja perusti INOR AB:n. Aluksi yritys aloitti myymällä lämpötilan mittauslaitteita ja tarvikkeita. Seuraavina vuosina Brakl jatkoi yrityksen kehittämistä laajentamalla laitteiden ja palveluiden omaan tuotantoon.

Oltuaan tyytymätön tuohon aikaan markkinoilla oleviin laitteisiin, Brakl päätti 1960- luvulla kehittää oman lämpötilalähettimen. Tästä ajatuksesta tuli virstanpylväs lähettimien historiassa: vuonna 1974 INOR esitteli maailman ensimmäisen kytkentäkoppaan asennettavan lämpötilalähettimen. Sittemmin siitä on tullut kansainvälinen standardi, mikä on siivittänyt INORIN mainetta innovatiivisena yrityksenä.

Edistystä on saavutettu myöskin lämpötila-antureiden puolella. Oma tuotanto, joka alkoi 1950, tarjosi jo tuon ajan tarjontaan nähden huomattavan monipuolisen valikoiman. Sittemmin KROHNE INOR on tunnettu osaajana standardi-  ja erityisantureiden valmistuksessa, eri materiaalien käsittelyssä ja työstössä sekä lämpötila-antureiden suunnittelussa prosessiteollisuudelle. INOR sai jo vuonna 1995 EN ISO 9000 sertifikaatin ja vuonna 2002 myös EN ISO 14001 sertifikaatin.

Vuonna 2006 saksalainen KROHNE Group, joka on kansainvälisesti tunnettu virtaus- ja tasomittauslaitteiden valmistaja, osti Inorin. INORIN tuotevalikoima ja lämpötilan mittausosaaminen oli juuri sitä mitä KROHNE oli etsimässä: laajennusta jo erinomaiselle tuotevalikoimalleen prosessiteollisuudelle. Näin INORISTA tuli kahden vahvan brändin yhdistyessä KROHNE INOR. Esimerkkinä yrityksen menestyksekkäästä työstä on mm. laitteiden toimitus aurinkovoimala Solana CSP Arizonaan Yhdysvalloissa, joka käsittää yli 1100 mittauspistettä. Toimitus piti sisällään useita erityisiä ja ainutlaatuisia ratkaisuja ja mm. korkean lämpötilan laitteiden joukossa 1148 kappaletta IPAQ 520 lähettimiä, HART- lähetin SIL2 hyväksynnällä.

Vuonna 2011 yritys muutti nykyisiin tiloihinsa Malmössa. Tuotantotilojen laajeneminen tarjosi paremman valmistusprosessin hallinnan sekä mahdollisuuden suurempaan tuotantokapasiteettiin.

Nykyään KRONE INORIN tuotteet ja palvelut ovat saatavilla yli 100 maassa.

KROHNE INOR firar 75 år logo
Menu

Yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?