Kompaktiantureiden esittely

KROHNE INOR esittelee pienikokoiset lämpötila-anturit. Uuden tuotesarjan lämpötila-anturit sopivat erityisesti kohteisiin, joissa on rajoitetusti tilaa.

Anturit seuraavat nykyistä suuntausta teollisuudessa, jossa perinteiset lämpötila-anturit korvataan kompaktiantureilla, erityisesti OEM-sovelluksiin. Toisin kuin perinteiset anturit, joissa määritellään eri yhdistelmiä kuten; mittaussauva, suojatasku, kytkentäkoppa ja lähetin, ovat kompaktianturit valmiita kokonaisuuksia.

Eri sovelluksissa on sama perusrakenne. Kompaktianturit on varustettu A- luokan Pt100 anturielementillä ja kiinteällä lähettimellä. Lähettimen lämpötila-alue on -50 … +150 °C (ei kiinteä lähetin 200 ° C ). Kaikki kolme kompaktianturia ovat saatavana upotussyvyydellä 50 tai 100 mm.

Suojausluokan IP67/65 ansiosta antureita voidaan käyttää sekä pölyisissä että kosteissa ulko-olosuhteissa. Vankka mekaaninen rakenne, jossa ei ole liikkuvia osia, tekee antureista mekaanisesti kestäviä.

Nopea vasteaika (vesi t0.5 = 3,2 s, t0.9 = 9,0 s) mahdollistaa tarvittavan tiedon saamisen ja asiaan reagoimisen aina juuri oikeaan aikaan.

Yhteenveto:

  • Pienikokoinen, on helppo asentaa ahtaissa tiloissa, erityisen hyödyllisiä OEM / koneenrakentajille
  • Integroitu lähetin, viritettynä kiinteille lämpötila-alueille
  • Tarkka ja hyvä pitkän aikavälin vakaus
  • Vankka mekaaninen rakenne ilman liikkuvia osia
  • Lyhyet vasteajat
  • Edullinen

Lisätietoja tuotesivuilta ja lehdistötiedotteessa

Menu

Yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?