Uusi langaton konseptin - KROHNE INOR Goes Wireless - esittelemme täysin uuden tavan ohjelmoida ja seurata lähetintä täysin ilman apujännitettä ja kaapeleita. Langaton tekniikka, NFC® ja Bluetooth®, mahdollistavat viestinnän lähettimen ja älypuhelimen/ tabletin välityksellä irrottamatta laitetta prosessista. 


Lue lisää konseptista

KROHNE INOR Goes Wireless

Kun on tarvetta tarkasta ja luotettavasta mittauksesta, on syytä kääntyä Inorin asiantuntijoiden puoleen. Yli 75 vuoden kokemuksella Krohne INOR on luonut ainutlaatuisen kokonaisuuden lämpötilamittauslaitteita. Krohne INOR on yksi suurimmista lämpötila-antureiden ja viestimuuntimien valmistajista.

Lisätietoja meistä

Erikoisalana teollisuuden
lämpötilamittaukset

IPAQ 530 on moderni HART®-lämpötilalähetin, joka on kehitetty täyttämään korkeimmatkin tarkkuus- ja luotettavuusvaatimukset. IPAQ 530 on täysin yhteensopiva HART® 7: n kanssa ja tarjoaa laajennetut diagnostiikkatiedot. Siinä on myös sisäänrakennettu NFC® ja Bluetooth®-tuki.


Lue lisää IPAQ 530

IPAQ 530- uusi HART®-lämpötilalähetin langattomalla tiedonsiirrolla

Tuotevalikoima

OPTITEMP Varastotuotteet

Tilaa tänään, asenna huomenna!

Lisätietoa täältä

Laatu ja ympäristö

INOR aloitti jo varhain työt laadunvarmistamisjärjestelmän kehittämisen kanssa. Työ sertifioidun laadunvarmistusjärjestelmän rakentamiseksi alkoi vuonna 1993. Laatujärjestelmä rakennettiin täyttämään EN ISO 9001 vaatimukset, joten kaikki tehtaan toiminnot ovat jollain tapaa osallisia laadunvarmistamiseen.

ISO-9001-14001

Uutiset

Teknologia 17, Messukeskus Helsinki

08/09/2017

KROHNE INOR, osasto 7D 140 . Tervetuloa osastollemme! Rekisteröitymällä Teknologia 17 saat lipun tapahtumaan. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vierailla meidän osastollamme, mutta olet kiinnostunut siitä, mitä KROHNE Inor voi tarjota, niin ota yhteyttä ja sovi... Read more »

Uusi Ex-sertifioitu ohjelmointipaketti kaikille INOR-lähettimille

24/05/2017

ICON-X on täydellinen paketti kaikkien KROHNE INOR PC -ohjelmoitavien lähettimien konfigurointiin. Tiedonsiirto kytkettyjen lähettimien kanssa luodaan automaattisesti ja konfigurointi tapahtuu ConSoft -ohjelmistolla. ICON-X:ssä on sisäänrakennettu suojaus Ex-sertifioiduille lähettimille. Räjähdystilasuojaus ICON-X -ohjelmointipaketissa on sisäänrakennettu Ex-suoja lähettimelle.... Read more »

IPAQ 330 – Uusi yleiskäyttöinen viestimuunnin erinomaisella tarkkuudella pitkällä aikavälillä

11/10/2016

Luotettavuus, tarkkuus, kestävä muotoilu ja hyväksynnät ovat aina olleet tärkeitä ominaisuuksia, kun Inor on kehittänyt uusia tuotteita. Nyt esittelemme uuden jäsenen tuotevalikoimaamme - IPAQ 330 viestimuuntimen. IPAQ 330 on erittäin kustannustehokas koko elinkaarensa ajan ja... Read more »