INOR juhlii 80 vuotta prosessiteollisuuden lämpötila-asiantuntijana ja innovaattorina. Pitkän innovaatiohistoriansa avulla KROHNE INORin tavoitteena on jatkaa kehitystä eteenpäin keskittymällä asiakkaiden etuihin ja käyttäjäystävällisyyteen. 


Lue lisää 80-vuotisjuhlasta

KROHNE INOR juhlii 80 vuotta yrityksenä

Uusi langaton konseptin - KROHNE INOR Goes Wireless - esittelemme täysin uuden tavan ohjelmoida ja seurata lähetintä täysin ilman apujännitettä ja kaapeleita. Langaton tekniikka, NFC® ja Bluetooth®, mahdollistavat viestinnän lähettimen ja älypuhelimen/ tabletin välityksellä irrottamatta laitetta prosessista. 


Lue lisää konseptista

KROHNE INOR Goes Wireless

Kun on tarvetta tarkasta ja luotettavasta mittauksesta, on syytä kääntyä Inorin asiantuntijoiden puoleen. Yli 75 vuoden kokemuksella Krohne INOR on luonut ainutlaatuisen kokonaisuuden lämpötilamittauslaitteita. Krohne INOR on yksi suurimmista lämpötila-antureiden ja viestimuuntimien valmistajista.

Lisätietoja meistä

Erikoisalana teollisuuden
lämpötilamittaukset

IPAQ 530 on moderni HART®-lämpötilalähetin, joka on kehitetty täyttämään korkeimmatkin tarkkuus- ja luotettavuusvaatimukset. IPAQ 530 on täysin yhteensopiva HART® 7: n kanssa ja tarjoaa laajennetut diagnostiikkatiedot. Siinä on myös sisäänrakennettu NFC® ja Bluetooth®-tuki.


Lue lisää IPAQ 530

IPAQ 530- uusi HART®-lämpötilalähetin langattomalla tiedonsiirrolla

Tuotevalikoima

OPTITEMP Varastotuotteet

Tilaa tänään, asenna huomenna!

Lisätietoa täältä

Laatu ja ympäristö

INOR aloitti jo varhain työt laadunvarmistamisjärjestelmän kehittämisen kanssa. Työ sertifioidun laadunvarmistusjärjestelmän rakentamiseksi alkoi vuonna 1993. Laatujärjestelmä rakennettiin täyttämään EN ISO 9001 vaatimukset, joten kaikki tehtaan toiminnot ovat jollain tapaa osallisia laadunvarmistamiseen.

ISO-9001-14001

Uutiset

Uusi konsepti langattomaan ohjelmointiin ja valvontaan

2018-03-21

Uusi langaton konseptin - KROHNE INOR Goes Wireless - esittelemme täysin uuden tavan ohjelmoida ja seurata lähetintä täysin ilman apujännitettä ja kaapeleita. Langaton tekniikka, NFC® ja Bluetooth®, mahdollistavat viestinnän lähettimen ja älypuhelimen/ tabletin välityksellä irrottamatta... Read more »

IPAQ 530 – Uusi yleiskäyttöinen HART-lähetin langattomalla tiedonsiirrolla

2018-03-20

IPAQ 530 on moderni HART®-lämpötilalähetin, joka on kehitetty täyttämään korkeimmatkin tarkkuus- ja luotettavuusvaatimukset. Se on saatavana kytkentäkoppa- että kiskokiinnitteisenä sekä ATEX- ja IECEx-hyväksynnällä. IPAQ 530 on täysin yhteensopiva HART® 7: n kanssa ja tarjoaa laajennetut... Read more »

Uusi ConSoft 3.3 nyt useilla kielillä

2018-03-18

Consoft on helppokäyttöinen ohjelmointiohjelma KROHNE INOR-lähettimien nopeaan, turvalliseen ja helppoon ohjelmointiin. IPAQ 530: n esittelyn yhteydessä julkaisemme myös uuden version ConSoftista. IPAQ530 tuen lisäksi uusi ConSoft sisältää myös kielituen. Tämä tarkoittaa, että se on nyt... Read more »